top of page
Fästpunkt 2
På grund av den situation som varit under senaste 2 åren har mycket av resor varit på sparlåga. Vi kommer snart med  uppdateringar och nya resor.
Fästpunkt 4
Meliá Golf Vichy Catalán Resort

Meliá Golf Vichy Catalán Resort ligger centralt i hjärtat av PGA Golf de Catalonia. Resorten öppnade i april 2006. Belägen endast 7 kilometer från Girona Airport, 15 km från Girona och 85 km från Barcelona. Hotellet är beläget mitt i den underbara 36 håls anläggningen PGA Catalunya med. Hotellet har 136 rum i modern design och alla med TV, telefon, internet anslutning, värdeskåp, roomservice etc. På hotellet finns även restaurang, bar, pub, piano bar, utomhuspool, Spa med fitness rum, bastu, jacuzzi samt fina konferensmöjligheter.

Boende på hotellet och del i dubbelrum :

Paket med 7 nätter boende och golf 3 x på Tour Course och 2 x på Stadium Course

Paket med 3 nätter boende och golf 2 x på Tour Course och 1 x på Stadium Course

hoyo05146.jpg
Skärmbild 2022-09-25 183044.jpg
Club Golf d'Aro - Mas Nou

Club  Golf d'Aro – Mas Nou, ligger i ett unikt område i det skyddade naturområdet "Les Gavarres", ett skogsområde av stort naturskönt värde och skönhet, med underbar utsikt över havet och berg.

Att spela golf i detta paradis på Costa Brava och bara 110 km från Barcelona ger dig också chansen att upptäcka vårt område, som erbjuder dig en mängd olika alternativ.

När du väl har anlänt till Club Golf d'Aro - Mas Nou kommer du att inse den avslappnade atmosfären som genomsyrar klubben. Golfbanan designades 1990 av den prestigefyllda arkitekten Ramón Espinosa. 1992 fick den priset för den bästa golfbanan i Europa. För närvarande anses det vara en av de bästa banorna på Costa Brava. Framhäv det solida engagemang för miljö, social och hållbarhet, som återspeglas i dess handlingar, genom att bli den tredje golfbanan i Katalonien och den sjätte golfbanan i Spanien för att erhålla Geo-certifieringen , ett riktmärke för hållbarhet i golfvärlden.

Skärmbild 2022-09-28 205356.jpg
Skärmbild 2022-08-31 102823.jpg
Fästpunkt 3
Fästpunkt 1
Estival Park, Salou

Lumine Golf 54 hål med Lake, Hills och Ruin Courses och bl.a. värd för Nordea Tour och European Tourskolan. Ni spelar obegränsad golf och utnyttjar range/bollar fritt. Boende på Estival Park fyrstjärniga hotell som har halvpension är beläget ca 10 min från golfen. Alternativa golfbanor finns Bernard Langer design Bonmont och Costa Dorada

bottom of page