top of page

Viksjö den 13 maj 2016

Battlelogo.jpg
T&T-logo-rund.JPG

Svanen Cup medlemmar.

Svanen Cup, en Svanenmärkt tävling som arrangeras av
Tours & Travel för medlemmar i Viksjö Gk eller de som har någon anknytning till Tours & Travel eller Viksjö Gk. Svanen Cup spelas vid två tillfällen varje år, en vecka på våren och en vecka på hösten.
2016
Vårresan till Lumine Golf med spel på Lumine Hills och Lumine Lakes. Dessa två fantastiskt fina banor kan på det varmaste rekommenderas för den intresserade. Mer finns att läsa under fliken "Barcelona".
Höstresan 2016, gick till Alcaidesa GC med boende på det femstjärniga hotellet Aldiana. Mer om denna anläggning finns att läsa under fliken "Malaga"
2017
Vårresan till Alicanteområdet. Där det var fint boende på Mar Menor och spel på  ett antal banor runt denna anläggning.

Höstresan som även denna gång går till Alicanteområdet. Vi tar in på det populära Roda Golf och spelar förutom deras bana även Lo Romero och Las Colinas som nominerats av World Golf Awards till Spaniens bästa golfanläggning både 2016 och 2017.
2018
Vårresan till Portugal och Salgados Golf Resort på Algarvekusten.

Höstresan till Portugal och denna gång till Montado Golfresort nära Lissabon. En av dagarna gjordes en båtutflykt till Troia och där spelade vi på Robert Trents Jones designade Troia Golf.
2019
Vårresan går till Mar Menor Golf Resort. Denna gång spelar vi på 2 andra banor än 2017. Förutom Saurines blir det spel på El Valle och den kända Alhama Signature.

Höstresan till den fina anläggningen Alcaidesa GC med sina 2 banor Links och Heathland. Bor gör vi på det 5-stjärniga Hotell Aldiana med All Inclusive.
2020
Vårresan var bokad för 20 man och skulle ha gått till Marriott La Sella som ligger strax norr om Alicante.  Denna resa blev dock inställd på grund av Coronavirusets spridning och Spaniens totala nedstängning för såväl golf som övrigt.

Höstresan 
Vi försöker med La Sella även till hösten. Man får inte ge upp och nu gick det bättre. Trots vissa restriktioner med att ha munskydd och Hälsodeklarationer i ordning kom vi iväg till en fantastisk golfvecka. 
2021
Vårresan är nu planerad till södra Spanien till området nära Jerez och resmålet blir Montecastillo Golf.
2021
Höstresan blir till Praia Del Rey. En av Portugals bästa banor. Vi kommer också att spela på West Cliffs som ligger i närområdet.
2022
Vårresan går till Costa Ballena Ocean Gc. en anläggning med 27 hål designade av Olazabal.

2022
Höstresan går till Barcelona GC. Här var vi 2013 och upplevde en fantastisk bana som vi gärna kommer tillbaka till.
2023
Vårresan går ännu en gång till La Sella Golf. Här var vi 2020 och spelade på 2 av 9-hålsslingorna. Nu har man renoverat klart även den sista 9-hålslingan Gregal och den måste ju nu testas av Svanen Cup.
2023
Höstresan. En gammal favorit dyker upp i höst. Resan går till Portugal och Montado Gc. En av dagarna gör vi en kort färjetur till ön med den fantastiska banan Troia Gc. 
2024
Vårens resa går denna gång till norra Spanien till en Resort som ligger norr om Barcelona. Vi bor på La Costa Beach Hotel och spelar på en fin "skogsbana" de Pals i direkt anslutning till Hotellet.
2024
Höstresan går till allra sydligaste Spanien på gränsen till Portugal. Vi spelar på Isla Canela Old Course och Links Course. 

Resor vi gjort de senaste åren

bottom of page