top of page
På grund av den situation som varit under senaste 2 åren har mycket av resor varit på sparlåga. Vi kommer snart med  uppdateringar och nya resor.
Fästpunkt 1
Salgados Dunas Suite 5*

Att få spela golf på dessa tre mycket prestigefyllda golfbanor och bo i lyxiga hotellrum på Algarvekusten, då är denna resa perfekt för dig. Du bor direkt vid stranden Salgados vackra sanddynor. Här har du endast en kort promenad till naturreservatet och 18-håls golfbanan, Salgados.

Direkt vid Salgados vackra sanddynor ligger det femstjärniga lyxhotellet Salgados Dunas Suites. Hela hotellet är omgivet av palmer och här finns nio utomhuspooler, tre tennisbanor, en restaurang, en bar och direkt tillgång till stranden.

Del i dubbelrum inklusive halvpension.

7 nätters boende med 5 dagars obegränsad golf på,

Salgados, Morgado och Alamos.

Fri shuttle till Salgados och Morgado.

Flyg- och flygplatstransfer tillkommer.

Fästpunkt 2

Hotellet Vila Gale Tavira ligger i centrum av den historiska Algarve staden Tavira.
Detta hotell i Tavira erbjuder rymliga rum och bekväma sviter, en restaurang, en bar, utomhuspool, spelrum, barnklubb (Barnklubb Nep) och ett spa med inomhuspool, bastu, turkiskt bad och massagerum.
I centrum av Tavira, ta tid att promenera längs området Ribeira marknaden, med sina affärer, barer och restauranger, och smaka på några av de lokala specialiteterna.
Golfare kan spela på en av de fem golfbanor med 18 hål i regionen: Castro Marin, Benamor Golf, Quinta de Cima, Quinta da Ria och Monte Rei Golf & Country Club.

 

Nedanstånde priser är veckopriser och gäller för spel 1 x på Castro Marin,

1 x på Benamor, 1 x på Quinta de Vale, 1 x Quinta Cima och 1 x på Quinta da Ria.

 

Golf Boende med del i dubbelrum inklusive frukost.

Vila Gale Tavira

Ett mycket trevligt och fräscht hotell med perfekt läge på stranden och gångavstånd till Vilamoura Marina och alla dess restauranger samt nära till golfbanorna Old Course, Laguna, Pinhal & Millenium med fri transfer Hotellet erbjuder fina rum med luftkonditionering, badrum, TV, värdeskåp m.m. Här finns också bar, coffee shop, restaurang, snackbar, swimming pool, jacuzzi, bastu, spelrum, tennisbanor, putting green m.m. Hotellet har även fri transfer till Vilamoura och Vila Sol golf banor.

 

Paket med 7 nätter boende med del i dubbelrum inklusive frukost.

Golf : Oceanico Golf Package ( 2 x Pinhal, 2 x Laguna samt 1 x Millenium) 

Transfer från hotell till golfbanor ingår.

Fästpunkt 3
Robinson Resort/Quinta da Ria/Quinta da Cima *****

Mästerskapsbanorna Quinta da Ria och Quinta de Cima är belägna i direkt anslutning till hotellet Robinson. Båda banorna har en fantastisk utsikt över Ria Formosa naturreservat och Atlanten. Till Faros flygplats är det ca. 45 km och 16 km till den spanska gränsen från Vila Real de Santo Antonios hamn.

Paket : 7 nätter inkl del i dubbelrum med all inclusive och

               5 golfrundor på Quinta da Ria och/eller Quinta de Cima.

                Andra rundan samma dag bokas på plats. Golfvagnar ingår.

bottom of page