top of page
På grund av den situation som varit under senaste 2 åren har mycket av resor varit på sparlåga. Vi kommer snart med  uppdateringar och nya resor.
Montecastillo
Barceló Montecastillo Golf Resort *****, Jerez

Barcelo Montecastillo Golf är en ikon i området kring Jerez i södra Spanien. Hotellet är perfekt för den som söker en lugn och avslappande atmosfär. Här finns ett SPA och en försklassig mästerskapsbaan designad av Jack Nicklaus. Hotellet har 208 rum och ligger endast 10 minuter från Jerez stad och Jerez flygplats. Alternativt flyg till Malaga ca 2 tim bilresa. All inclusive alt halvpension rekommenderas.

 

• Gratis Green-Fee på vår egen golfbana 18-håls.

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort är ett spektakulärt hotell i Jerez som nyligen har totalrenoverats. Det har fått Tripadvisor Certificate of Excellence 3 år i rad. Dessutom har vi varit finalisterna för "Best Destination Hotel 'utmärkelse i Condé Nast Johansens Awards for Excellence. .

Samtliga priser ovan är inklusive : Del i dubbelrum, inkl. frukost och daglig golf.

Golf : 5 Greenfees (  3 x Montecastillo, 1 x Sherry Golf, 1 x Costa Ballena ) Golfbil obligatorisk före kl. 11:00

Costa Ballena
Barceló Costa Ballena Golf Resort, Cadiz

Denna resort som ligger i närheten av Cadiz och beachen och har en 27 håls golfbana.Alla rum är fullt utrustade med alla bekvämligheter och alla har egen terass med utsikt över pool och golfbana.Hotellet har en buffet restaurang med typiskt andalusisk kök. Ni kan spela 18 hål på morgonen och avsluta med 9-håls banan. Anläggningen ligger 10 minuter från Jerez stad och Jerez flygplats. Alternativt flyg till Malaga ca 2 tim bilresa.

 

bottom of page